Current Position: 首页Home > Electronics > Ego-W Pen E-Cigarette LCD LED

Related goods

View History

Ego-W Pen E-Cigarette LCD LED

Ego-W Pen E-Cigarette LCD LED

prev next

  • Stock: Out of stock
  • Brand: Device
  • Views:21106
  • Price: RM 75.00
    Rate: comment rank 5
  • Total:
  • Quantity:

  • Free shipping


Like this product?

Description:

Preference

Status: Available

 

Ego-W Pen type E-cigarette 

(Penghantaran percuma/ 包邮费/ Free Delivery)

 

Content of 1set E-Cigarette

2 x 650mAh battery with LCD display (battery level and puff counter)

2 x Clearomizer (with blue color LED)

1 x charger

1 x 10ml E-liquid (with needle) (free)

1 x ego-bag

 

 

  

 

Youtube Video: How to use 

 

 

- Seperti menghisap rokok biasa

- Sayangilah keluarga anda, bermula dengan penggunaan rokok electronik.

 

-- seperti menghisap rokok biasa

-- Tiada bahan merbahaya seperti "Tar", Carbon monoxide

-- Tidak menghitamkan gigi anda

-- Tiada habuk rokok

-- Dapat mengurangkan kadar merokok, sehingga menghentikan merokok

-- Tidak lagi merbahayakan kesihatan orang kesayangan

-- Tiada bau rokok pada kereta, baju, bilik dan mana-mana kawasan.

-- Set yang cantik dan gaya

-- Banyak lagi kebaikan yang tidak dicatatkan.....

 

 

Hubungilah kami untuk selanjutnya...

H/P: 016-5933875

Email: ncliang5@gmail.com

 

 特点:

一. 采用韩国进口原料精心打造,抗干烧经久耐用。

二.最新注油雾化器,彻底汽化烟油,出烟量大,气流顺畅。  

 全套配置:

1.eGo-W 注油雾化器2个;

2.大容量 650 mah电池杆2支;

3.充电器1套(含电源插头1个和USB线充1个)

4.礼盒 1个

5.英文说明书1张

附送:10ml 带针孔烟油一瓶 (随机味道)

 

产品效果:

本产品抽的时候前面的灯会亮,能冒烟,有烟味,可以模拟抽烟的整个过程,也就是说,可以在抽烟的过程中完成戒烟,对个人意志力要求不高。

一般一天抽一包的朋友,使用5天后可以不再抽香 烟,巩固一个月后可以戒烟

 本产品不含焦油等有害物质,烟味只有抽的人可以闻到,没有二手烟,健康是这个产品最大的优势,可以用来替代香 烟抽。
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comment(Total 121 Comment)

  • Anonymous user ( 2013-11-17 20:24:41 )

    Hello Sir, product ni masih available? Free shipping even ke sabah? Macam mana saya nak buat pbelian? Tq

    Administratorboss, boleh terus order kat website, dan buat pembayaran. dan email kami.

  • boybairi ( 2013-10-22 15:29:31 )

    Unbelievable service! Accurate ande fast! Goods received yesterday. TQVM sir! Looking forward to trade with you again next tiMe!!!

    Administratorthanks sir...
    and see you.

  • rikalukiz ( 2013-10-22 00:29:14 )

    Bro adakah Ego-W ni dpt 2pcs jgk mcm dlm gmbar??
    Dan cadangan buatla video cara2 penggunaan seperti Ego-C untuk mudahkan lagi pada pengguna seperti sy yang tak tahu menggunakannya...
    Dan buat org lebih faham produk ni...
    Thks...

    Administratorboss, ya ada 2 batang, seperti dalam gambar. okay boss, nanti masuk video.
    tq

  • dafishydude ( 2013-08-30 21:35:54 )

    Delivery of product is excellent, fast response to order placed. One of the quickest seller I've dealt with. Only complain is that the clearomizer shield is very loose. As you unscrew the top clip cover sometimes the shield comes out together.

    Administratorthanks for comment and we will try to improve our products.. thanks again.

  • mrtan ( 2013-07-27 14:57:54 )

    Is this variable voltage?

    Administratornot, it is fixed voltage.
    if you want variable voltage, can consider Itaste VV, or other bigger type.

  • Anonymous user ( 2013-07-27 14:55:32 )

    If i bank in on saturday when can i recieve the items? I live in pj

    Administratorwill post out on Monday and you should get it after 1-3days.

  • rayza_klang ( 2013-06-17 21:44:48 )

    Boss. Clearomizer yang macam ego w pen ni ada jual tak?

    Administratorada boss, ini dia: http://www.pentaste.com/shop/goods.php?id=35

  • red_hazard ( 2013-06-03 15:43:30 )

    boss..sabah brp lama bleh smpai order?tq

    Administratorselalunya 1 hari hingga 3.

  • Anonymous user ( 2013-05-17 22:19:11 )

    bro mcm mana mau buat oder ne...kebiasaan saya oder dari kawan saya ja semua item yang kamu jual ne... mau buat oder sendiri kali ne supaya tidak menyusahkan orang lain.. sila bantu bro..thanks..

    Administratorboss, sila terus order benda yg boss nak, add to cart, habis tu submit order.. atau pun boss boleh terus order dgn email kami, ncliang5@gmail.com atau sms.

  • Anonymous user ( 2013-05-12 01:24:45 )

    bro..yg ni mmg asap x kluar byk ek?

    Administratorya boss, ini asap sederhana.

Total 121 records, in 13 pages. First Prev Next Last
Username: Anonymous user
E-mail:
Rate it:
Content:
Verification code: captcha
Help                             
Shipping