Current Position: 首页Home > Electronics > Atomizer (Ego-W)

Related goods

View History

Atomizer (Ego-W)

Atomizer (Ego-W)

prev next

  • Stock: Out of stock
  • Brand: Acessories
  • Views:5971
  • Price: RM 5.00
    Rate: comment rank 5
  • Total:
  • Quantity:


Like this product?

Description:

Preference

Stock status: Available
 
Atomizer for Ego-W
 
- Suitable for Ego-W pen type e-cigarette.
 
 

 

 

Comment(Total 10 Comment)

  • Anonymous user ( 2013-09-11 13:51:33 )

    Bos this one got blue light in it?

    Administratoryes , got blue light in the clearomizer.

  • pda ( 2013-04-03 10:19:29 )

    boss yg ini skali dengan body cover tak?

    Administratortak, cuma atomizer

  • Anonymous user ( 2013-03-23 11:39:39 )

    boss.. ini satu 20ml liquid [2 botol] brapa kos penghantaran?

    Administrator20ml penghantaran percuma

  • Anonymous user ( 2013-03-18 11:46:39 )

    Hi. I want to buy EGO CE4 or CE5 battery only. Do you sell battery only? Thanks.

    Administratoryes , pls email me for buy. TQ

  • ducktoi ( 2013-02-26 02:24:12 )

    boss atomizer ni ada 1 set dgn cover dan penutup atas dia tak??

  • Anonymous user ( 2013-02-19 23:56:05 )

    boss ni de stock lg x??ni gne benang atau kapas??bole gne utj ego-t x??

    Administratorbenang.. untuk ego-C atau ego-W

  • Anonymous user ( 2013-02-18 13:06:09 )

    Bos,kalau kita pakai tank ni, nak tukar flavor tukar macam biasa je ke? Meaning dah habis satu flavor, letak je flavor lain. Macam tu?

    Administratorya, boss

  • dotrider ( 2013-02-17 20:25:21 )

    Hi. Tank ni boleh cuci ke? Kalau boleh, macam mana caranya?

    Administratortak boleh boss

  • yuzriahmady ( 2013-01-20 03:22:55 )

    yang ini yang ada lampu ka atau tiada?

    Administratorada..

  • icer ( 2012-12-26 18:23:18 )

    bos drip tip untuk ego pen ade jual tak?

    AdministratorRM9 satu set (drip tip+ cover + casing)

Total 10 records, in 1 pages. First Prev Next Last
Username: Anonymous user
E-mail:
Rate it:
Content:
Verification code: captcha
Help                             
Shipping