Current Position: 首页Home > Electronics > 20ml Tastemore E-liquid

Related goods

View History

20ml Tastemore E-liquid

20ml Tastemore E-liquid

prev next

  • Stock: 305
  • Brand: Taste more
  • Views:15910
  • Price: RM 16.00
    Rate: comment rank 5
  • Total:
  • Quantity:

  • Free shipping
  • mg:






  • Favor 口味:
























Like this product?

Description:

Preference

20ml  Taste E-liquid   (Penghantaran poslaju percuma)

 

- Seperti menghisap rokok biasa

- Sayangilah keluarga anda, bermula dengan penggunaan rokok electronik.

 

-- seperti menghisap rokok biasa

-- Tiada bahan merbahaya seperti "Tar", Carbon monoxide

-- Tidak menghitamkan gigi anda

-- Tiada habuk rokok

-- Dapat mengurangkan kadar merokok, sehingga menghentikan merokok

-- Tidak lagi merbahayakan kesihatan orang kesayangan

-- Tiada bau rokok pada kereta, baju, bilik dan mana-mana kawasan.

-- Set yang cantik dan gaya

-- Banyak lagi kebaikan yang tidak dicatatkan.....

 

 

Hubungilah kami untuk selanjutnya...

H/P: 016-5933875

Email: ncliang5@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Comment(Total 97 Comment)

  • Anonymous user ( 2017-02-01 19:48:03 )

    hai there ... stock available?

    AdministratorDear sir, Yes, stock available. TQ

  • Anonymous user ( 2015-09-29 16:16:26 )

    alo tokey.baru ni flavr sy beli redbull,manggo,mix fruit n vanilla semua rasa basi,sgt teruk n xblh guna.apa pn xblh.

  • Anonymous user ( 2015-09-24 00:09:01 )

    Bos perisa honeydew masih ad stok lagi tak?

    AdministratorHi boss, flavor ni dah out of stock.sorry boss. yg ada semua dalam list..

  • Anonymous user ( 2015-05-07 02:07:40 )

    newport rasa mcmna ? utk juice ( new arrival) yg mn satu terbaik n lembut xskit tekkak.

    Administratorhi boss, newport rasa tobacco.
    coffeeplus & chocolate rasa lembut

  • Anonymous user ( 2014-01-24 09:05:32 )

    Smua flavour liquid kalau nak yang takda nikotine ada stok ke. Sy dah 3 tahun brenti merokok.

    Administratorya , zero-nicotine ada stock boss.

  • Anonymous user ( 2014-01-24 01:20:26 )

    Ni smua brape pg/vg..yang honew dew ada
    Rase cool tak.. Untk mix jadi cool pakai flavour ape bagus bos

    Administratorboleh mix dgn peppermint boss.
    pg/vg 70/30

  • asey72 ( 2013-11-29 16:09:41 )

    Bos, you jual ke yg takde perasa (cth no flavour,80/20 18mg)?

    Administratortakde boss.. kami tak jual yg kosong tu..

  • Anonymous user ( 2013-10-22 16:44:33 )

    bos perisa apa yang paling best sy nak oder...

    Administratorhoneydew kebanyakan orang sesuai dan suka..

  • nurshafirol ( 2013-10-02 16:01:54 )

    mg tu untuk apa

    Administratornicotine boss

  • Anonymous user ( 2013-09-25 10:30:49 )

    saya sudah cuba honeydew(good),cigar cherry(good), new port(so-so), sekarang mau angkat yg lain pulak, apa yang you betul2 recommend? tq

    Administratorstrawberry , blueberry boss?

Total 97 records, in 10 pages. First Prev Next Last
Username: Anonymous user
E-mail:
Rate it:
Content:
Verification code: captcha
Help                             
Shipping