Current Position: 首页Home > Electronics > KTS Mechanical Mod

Related goods

View History

KTS Mechanical Mod

KTS Mechanical Mod

prev next

  • Stock: Out of stock
  • Brand: Mechanical Mod
  • Views:7908
  • Price: RM 110.00
    Rate: comment rank 5
  • Total:
  • Quantity:

  • Free shipping
  • Color 颜色:



Like this product?

Description:

Preference

 

Stock status: Out of stock

 

KTS Mechanical type E-cig

(Penghantaran percuma/ 包邮费/ Free Delivery)

 

 

Content :

1 x body

1 x X8 atomizer

1 x 18350 battery cell (short)

1 x 18650 battery cell (long)

1 x charger

1 x 10ml E-liquid (with needle) (free)

1 x User Manual

1 x Pouch (KTS pouch)

 

 

Specification / Function:

Mechanical switch, NO electronic control, so long lasting for heavy user.

Compatible with many type of clearomizer / atomizer (CE4+, CE5, Vivinova, DC Tank, X8, Vcore .....)

 

 Using 18350 battery:

 

 

using 18650 battery

 

Vape button with safety lock

 

Set view, and Free 10ml liquid

 

  

Free  1 bottle  10ml liquid with needle:

 

 

 - Seperti menghisap rokok biasa

- Sayangilah keluarga anda, bermula dengan penggunaan rokok electronik.

 

-- seperti menghisap rokok biasa

-- Tiada bahan merbahaya seperti "Tar", Carbon monoxide

-- Tidak menghitamkan gigi anda

-- Tiada habuk rokok

-- Dapat mengurangkan kadar merokok, sehingga menghentikan merokok

-- Tidak lagi merbahayakan kesihatan orang kesayangan

-- Tiada bau rokok pada kereta, baju, bilik dan mana-mana kawasan.

-- Set yang cantik dan gaya

-- Banyak lagi kebaikan yang tidak dicatatkan.....

 

 

Hubungilah kami untuk selanjutnya...

H/P: 016-5933875 (SMS Only)

Email: ncliang5@gmail.com (untuk response yang tercepat)

 

Comment(Total 23 Comment)

  • Anonymous user ( 2014-03-20 23:26:59 )

    bos, sy berminat dengan ecig ni ada beberapa soalan
    1) unit ini masih ada lagi ke bos?
    2) sy pernah isap vapour ni (kawan2 punya) ada yang sakit tekak dan ada yg tak sakit. apakah faktor yang buat kan rasa sakit tekak atau rasa payau dalam mulut? sebab tank(ada bermacam-macam dan sy tak faham perbezaan dan fungsi setiap tank ini) ? atau sbb flavour yg ada nikotin atau tiada? atau sy mmg tak boleh isap vapour nih hehehe
    3) sy tengok trend vapour sekarang ni dah makin menurun sebab apa ya?

    p/s: sorry la bos banyak tanya...sy budak baru belajar. kalau jadi nak beli kts ni

    Administratorboss ada stock .. sakit tekak selalunya berkaitan dgn liquid yg diguna. cuba yg nicotine rendah sikit, serperti 6mg atau 12mg. nicotine semakin rendah semakin kurang ketagihan. tank tank yg biasa mmg dah okay boss.. KTS mmg bagus, boleh terus order kat website jika berminat ya. TQ boss.

  • samatsu3092 ( 2014-02-11 15:50:51 )

    Bos KTS nie bila ada stock?

    Administratorbelum ada schedule lagi boss, boss boleh cuba K100/K101? performance bagus juga

  • Anonymous user ( 2014-01-29 15:11:44 )

    boleh buat COD ke?

    Administratorboss, sekarang tak buat COD, sorry ya. boss boleh order terus, KTS penghantaran percuma(poslaju), selalunya 1-2 sampai. TQ boss

  • Anonymous user ( 2014-01-19 10:40:38 )

    Boss, boleh recommend jenis tank untuk beli sekali dgn KTS ni supaya vapor kuat / padu. Thanks in advanced for the advice ya!

    Administratorboss, X8 yg bersama KTS asap dah kuat.
    jika boss nak cuba dripping tank, boleh cuba V5..

  • wandai ( 2013-11-28 00:46:56 )

    Hi, payment made for order 2013112846393. Thanks

    Administratornoted with thanks

  • zahraine4931 ( 2013-10-05 02:11:17 )

    Boss payment made. 2013100417819

    Administratornoted with thanks.

  • Anonymous user ( 2013-07-15 13:40:02 )

    Boss bila nak masukkan Sentinel ker dan yg lain lain tue..

    Administratortak tentulagi boss..

  • Anonymous user ( 2013-07-15 12:34:01 )

    K100 & KTS model any different prices ?

    AdministratorK100 RM130
    KTS RM135

    TQ

  • andyvitt ( 2013-07-12 16:47:35 )

    Boss itu carto x8 tak blh pakai nasib ada satu spare klu tidak kantoi loh . Habis saya pny e . Liquid loh tak tahu blh tukar tak ! Tak apa saya send balik bagi boss itu X8 pny carto yang rosak

    Administratorokay TQ

  • Anonymous user ( 2013-07-08 14:09:22 )

    boss do you have gold colour?

    Administratorno sir.

Total 23 records, in 3 pages. First Prev Next Last
Username: Anonymous user
E-mail:
Rate it:
Content:
Verification code: captcha
Help                             
Shipping