Current Position: 首页Home > Electronics > Telescope Mechanical Mod

Related goods

View History

Telescope Mechanical  Mod

Telescope Mechanical Mod

prev next

  • Stock: Out of stock
  • Brand: Mechanical Mod
  • Views:6464
  • Price: RM 50.00
    Rate: comment rank 5
  • Total:
  • Quantity:

  • Free shipping
  • Color 颜色:



Like this product?

Description:

Preference

 Stock status: Available

 

Telescope Mechanical type E-cig

(Penghantaran percuma/ 包邮费/ Free Delivery)

 

 

Content :

1x body

1 x 18650 battery cell

1 x charger

1 x 10ml E-liquid (with needle) (free)

1 x Gift box

 

 

Specification / Function:

Mechanical switch, NO electronic control, so long lasting for heavy user.

Compatible with many type of clearomizer / atomizer (CE4+, CE5, Vivinova, DC Tank, X8, Vcore .....)

 

 

 

Free  1 bottle  10ml liquid with needle:

 

 

 - Seperti menghisap rokok biasa

- Sayangilah keluarga anda, bermula dengan penggunaan rokok electronik.

 

-- seperti menghisap rokok biasa

-- Tiada bahan merbahaya seperti "Tar", Carbon monoxide

-- Tidak menghitamkan gigi anda

-- Tiada habuk rokok

-- Dapat mengurangkan kadar merokok, sehingga menghentikan merokok

-- Tidak lagi merbahayakan kesihatan orang kesayangan

-- Tiada bau rokok pada kereta, baju, bilik dan mana-mana kawasan.

-- Set yang cantik dan gaya

-- Banyak lagi kebaikan yang tidak dicatatkan.....

 

 

Hubungilah kami untuk selanjutnya...

H/P: 016-5933875 (SMS Only)

Email: ncliang5@gmail.com (untuk response yang tercepat)

 

Customers who bought this item also bought.

Comment(Total 37 Comment)

  • malesawit ( 2013-08-22 18:32:05 )

    Brg dah sampai terbaik...

    Administratortq boss

  • khusyairi ( 2013-08-07 10:11:51 )

    Boss.. di antara Telescope dengan K100, adakah saiz body item ini sama panjang jika dimasukkan battery 18650 (Long) di dalam Telescope dan K100 ?..

    Administratorya lebih kurang sama panjang.

  • saripdol ( 2013-07-09 20:24:55 )

    dh sampai arini..tgh layan..terbaik!!..tgu nimbus sampai plak..bos ape beza telescope dgn k101?

    Administratorkedua2 pun mechanical.. lebih kurang.

  • sapewady ( 2013-07-09 14:36:08 )

    included battery is protected or unprotected?

    Administratorcircuit protected

  • awie430 ( 2013-06-15 17:24:36 )

    boss,warranty berapa lama dan tank apa yg paling sesuai utk model ini

    Administratorwarranty 3 hari boss, tank vivinova dan vcore, era tank dan cobra tank diy tank

  • Anonymous user ( 2013-06-15 16:33:26 )

    boss,tank apa yg paling sesuai untuk Telescope Mechanical Mod nie

    Administratordah email boss. TQ

  • Anonymous user ( 2013-06-07 19:22:22 )

    Excellent service! Received goods this morning in good condition.

  • Anonymous user ( 2013-06-05 00:07:29 )

    boss..model apa yg paling pendek??

    Administratorpanjang nya lebih kurang boss.

  • zasriej ( 2013-06-03 15:25:14 )

    Bos, yang ni takde lock untuk punat bawah tu ke?

    Administratorini ada lock kat button situ..

  • hisham1518 ( 2013-05-30 16:57:31 )

    received items in good condition..fast delivery..great vapor production..two thumbs up!! :)

    AdministratorTQ sir.. and welcome again..

Total 37 records, in 4 pages. First Prev Next Last
Username: Anonymous user
E-mail:
Rate it:
Content:
Verification code: captcha
Help                             
Shipping